Ons bestuur

Het bestuur
Het bestuur van de GJV bestaat uit:
Marijn van Biert (voorzitter)
Yorick Jordaan (penningmeester)
Matthijs Versaevel (assistent penningmeester)
Thijs van der Zaan (secretaris)

Het bestuur zorgt dat alles op rolletjes blijft lopen binnen de GJV. Achter de schermen zijn zij constant bezig met de tevredenheid van de leden, het voorbereiden van een ALV, het op orde houden van de financiën, en al het andere wat met de organisatie van onze vereniging te maken heeft.

De activiteitencomissie
Onze activiteitencomissie bestaat uit:
Lisa Baars
Lisanne Versaevel
Manon Middelbos
Femke Groenewegen

Een keer in de vier weken organiseert de activiteitencommissie een activiteiten avond waarbij wij een spelletjes doen, een teambuildingsactiviteit ondernemen, of een gezellig een film kijken. Onder de verantwoordelijkheid van activiteitencommissie valt ook het sinterklaasfeest en deels de andere activiteiten die plaatsvinden binnen het GJV seizoen, zoals onze kerstborrel, het eindfeest, het nieuwjaar diner, en het jaarlijkse GJV kamp.

Diaconale Comissie
Onze diaconale comissie bestaat uit:
Lotte de Voogd van der Straaten
Femke Groenewegen

Sinds 2014 sluiten wij ons seizoen af met een diaconaal project. Dit project wordt opgezet door de diaconale comissie. In 2014 hebben wij heitje voor een karwijtje gedaan, en deze opbrengst aan een goed doel geschonken. In 2015 stond onze werkvakantie naar Servië centraal in ons diaconaal project. En ook dit jaar zullen wij weer afreizen naar Servië om daar de bevolking te ondersteunen.
Meer informatie over onze werkvakantie kunt u hier vinden.

Comments are closed.